Bemanning

Wij zijn de bemanning van Rebelsje maar wie zijn wij? Wij zijn Marit (28) en Jelle (35) en zijn, hoe is het mogelijk vragen we ons soms af, al bijna 9 jaar samen.

Marit: Spontaan, vrolijk, enthousiast, (bord) spelletjes freak, lomp, zorgzaam, liefhebbend, af en toe nog wat naïef, losbandig, chaotisch, soms liever lui dan moe, neemt geen blad voor der mond, danst graag, houd van schrijven en is croupier.

image

Jelle: Grappig, handig, heeft een sterke mening, sportief, doortastend, gooit alle irritaties er meteen uit, houdt van metal, chaotisch, zorgzaam, speelt gitaar, een vriend voor het leven en ict’er.

image

Samen houden we er van om gezellig een drankje te doen in de kroeg en zijn hier dan ook vaak te vinden. We zijn echte levensgenieters en ons levensmotto is dan ook: ‘Work hard, play harder’

4 thoughts on “Bemanning

 1. beste Rebelsjes,

  In de sluis bij de krammerdam kwamen we zeer gezellige en geinterseerde vrienden van jullie tegen die zelfs een fot wilde nemen van de boot. De reden was dat ze een solution zagen, die je niet vaak tegen komt. Ze hebben ook jullie site gegeven en we vonden het zeer leuk om jullie boot te zien. Wij hebben sinds 2014 (oktober) deze boot en zijn nu flink aan het uit proberen. Waar ik op zoek was, was een snelle boot. En die hebben we echt te pakken. Deze boot zeild als de brandweer (gezien de gegevens van jullie is deze in het zelfde jaar gebouwd).Naar elke leging van een sluis zien we dat het een geweldig en snel schip is. Groot voordeel is ook dat wij maar liefst 9 zeilen er bij kregen, waarvan de staat nog zeker goed is. Ik hoop dat jullie net zoveel genieten dan wij en misschien dat we elkaar wel eens op de wateren tegen komen.

  groetjes van een zeldzame solutionzeiler, die mn in zeeland veel bekijks heeft,

  Joost vd Velden.

  1. Een veeel te late reactie op je leuke bericht! We hebben de foto’s inderdaad doorgekregen van SY Tandertrap.
   Ook wij krijgen vaak bekijks en wanneer ik zelf in de boot ben hoor ik ze er soms over praten. Erg leuk om mee te maken.
   En snel zijn we zeker. Laatst alleen op de Genua van Stavoren naar Harlingen, daar konden we de SY Water Lucht en Liefde
   goed bijhouden terwijl zij vol getuigd waren.
   Zijn jullie ook te volgen? Wellicht komen we elkaar eens tegen in Zeeland. Nu zijn wij eerst onderweg richting Noorwegen.
   Hoop dat jullie ook een mooi zeilseizoen hebben!
   Groet, Marit en Jelle

 2. Zouden het leuk vinden als er mooie shots gemaakt zijn op de boontjes de 5-8-2016
  Groetjes van de bemanning water lucht en liefde.
  Pa gewoon je dromen achter na jagen/zeilen. Voor een baas werken is ook niet alles (-:

  1. Hoi Rene,
   Ja ik ga morgen even naar de beelden kijken. We blijven hier nog een extra dagje, wachten op vrienden.
   Hoe was jullie tocht vandaag? Ik wens jullie nog een hele fijne vakantie en we houden contact!
   Groetjes,
   Marit en Jelle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *